LEZZETTE YENİ UFUK

LEZZETTE YENİ UFUK

İşletmeciliğini Mert Portakalçiçeği ile Ufuk Dağlı’nın yaptığı Küçüksaat Kebap/ Ufuk Usta Restaurant düzenlenen törenle hizmete girdi.  Adana merkez Seyhan ilçesi Toros Caddesi’nde Adanalıların hizmetine giren işletmenin açılışına milletvekilleri, belediye başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

ÖNEMLİ AÇILIŞ
Zırhla kıyılmış etin muhteşem görüntüsü ve benzersiz tadı, yanındaki mezeler ve salatalarla en güzel lezzetler ile muhteşem sofralarına Adanalıları bekleyenKüçüksaat Kebap /Ufuk Usta’nın Restoranın açılışında konuşan CHP Adana Milletvekili Dr.Müzeyyen Şevkin, “Ekonomik kriz sürecinde girişimci ruhla hareket eden, istihdam sağlayan işletme sahiplerini kutlar, bol kazançlar dilerim.” dedi.

BOL KAZANÇ DİLEDİLER
Programa katılan; Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar,  Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Adana Büyükşehir Belediye Meclisi İYİ Parti Grup Başkan Vekili Recai Mercimek, CHP Adana eski Milletvekili Ümit Özgümüş ve Karataş Belediyesi eski Başkanı Boğaçhan Ünal da,  Küçüksaat Kebap/Ufuk Usta Restoran işletmecileri Mert Portakalçiçeği ve Ufuk Dağlı’yı kutlayarak, bol kazançlar dilediler.

DAVETLİLERE TEŞEKKÜR
Cemalpaşa Mahallesi Toros Caddesi üzerinde açılışı gerçekleşen Küçüksaat Kebap/Ufuk Usta Restaurant’ın işletmesini yapan Mert Portakalçiçeği ve Ufuk Dağlı, açılışlarında kendilerini yalnız bırakmayan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve diğer davetlilere teşekkür ettiler. “Bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayıp, bizlerle olan, hayır dualarıyla destekleyen herkese çok teşekkür ederiz.” ifadelerini kullanan Portakalçiçeği ve Dağlı, Adana halkını hizmet sunmanın gururunu yaşadıklarını dile getirdiler. 

ONUR DUYARIZ
Portakalçiçeği ve Dağlı, şöyle devam ettiler: “Etin kebabı en lezzetli, mezesi bol, havası güzel, fasılı ve içecek çeşitleriyle hepimizin hak ettiği muhabbet ve coşku dolu uzun Adana akşamlarına bekliyoruz. Zırhla kıyılmış et, Adana’ya dönüşüyor. Enfes salatayla, köz patlıcan ve biberle buluşuyor.Güzel masalarımızla birlikte olduğumuzda neşe oluyoruz. Mezelerimiz, kebaplarımız ve daha birçok çeşit tabağımızla Adanalıları ağırlamaktan şeref duyarız. Özellikle sulu, lezzetli bir pirzola tabağı hüpletmek olur tabii ki. İddia ediyoruz; Küçüksaat Kebap/Ufuk Usta’da kebap lezzetlerine doyum olmaz.” 










 

Reklam Alanı

Görüşlerinizi Bildirin

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.

DİĞER HABERLER