Adana’da künefenin yeni adı:Keyfi Saray

Adana’da künefenin yeni adı:Keyfi Saray

Adanada 25 çeşit künefeden katmere, baklavadan dondurmaya birçok tatlı çeşitleri ile Adanalılara üst düzey hizmet sunan Keyfi Saray, Adanalıların vazgeçilmez mekanı oldu. 20 çeşit künefesiyle geniş bir kitleye ün salan Keyfi Saray, Kurttepe Hasan Usta Kebap ve Güzelyalı Cihangir Kebap ve Hatay ili Köprübaşı şubelerinde hizmet vermeye devam ediyor.  Müşterilerin memnuniyetini en üst seviyede tutmak birinci hedefleri olduğunu söyleyen İşletme Sahibi Fırat Topan, “Adana’da 5 yıla aşkın zamandır hizmet veriyoruz. Kısa süre içerisinde Adana’da künefe denilince akla gelen mekanlardan biri olduk.” dedi.

‘KALİTEMİZİ BİLENLER BİLİR’
Keyfi Saray olarak en fazla künefe çeşidini Adanalılara sunan mekan olduklarını ifade eden Topan, “Tüm ürünlerimizi hazırlarken kesinlikle sade yağ kullanıyoruz. Adana piyasasının daha altındaki fiyat aralıklarıyla müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz.  Lezzetli künefeler sunuyoruz, 20 çeşit künefenin haricinde baklava, soğuk baklava, kadayıf çeşitleri, magnolya, sütlaç ve katmer çeşitlerimizi de müşterilerimize sunuyoruz. Bunların hepsini taze ürünlerden yapıyoruz. Donmuş ürüne karşıyız. İşletmemizin en dolu anlarında bile taze künefeler döküyoruz. Pişiriyoruz, şerbetliyoruz. Müşterilerimizin hizmetine sunuyoruz. Bunun haricinde şerbetlerimiz bakır tencerelerde katkı maddesi kullanılmadan şeker ve su karışımından elde ediliyor. Doğal bir şerbet hazırlıyoruz. Sadece, sade yağ kullanıyoruz. Bir tatlı için önemli olan  bir kriterdir. Kalitemizi bilenler bilir.” şeklinde konuştu. 

 ‘TAZELİK VE KALİTE BİRİNCİ KOŞULUMUZDUR’
Adana’da bir künefe markası olmak  için ellerinden geleni yaptıklarını kaydeden Topan, “Elbette her işletmeci gibi işimizi büyütmek bizim de  kaçınılmaz hedefimiz ve arzularımız içindedir. Bu yüzden işimize gereken önemi fazlasıyla vermeye çalışıyoruz. Belirlediğimiz vizyon ve misyon doğrultusunda belirli bir kalite standardı yakalamak bunun yanımda güler yüzlü hizmetimizle Keyfi Saray Künefe’ye gelen müşterilerimizin memnuniyetini en üst seviyede tutmak birinci hedefimizdir. Künefe yapılırken kullanılan malzemenin tazeliği ve kalitesi birinci koşulumuzdur.” dedi.

‘İŞİMİZİ SEVEREK YAPIYORUZ’
Tatlılara özel hasat edilen “Antep Fıstığı”, organik yöntemlerle üretilen yağ, doğal şekerle hazırlanan şerbetle buluşan künefenin muazzam lezzetini Adanalılarla buluşturduklarını söyleyen Fırat Topan, “Yatırımımız gelecek, amacımız insan odaklı hizmet. Yaptığımız lezzetlerle de insanların damak tadını geliştirmek, istiyoruz. Bu yüzden işimizi severek ve müşterilerimizin ceplerini düşünerek yapıyoruz.” diye konuştu.
 

Reklam Alanı

Görüşlerinizi Bildirin

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.

DİĞER HABERLER