Her bayram öncesinde olduğu gibi bu ‘Kurban Bayramı’nda da berberlerde yoğunluk yaşandı. Bayrama bakımlı ve şık girmek isteyenler, saç ve sakal kesimini son güne bırakınca; berberlerde yoğunluk yaşandı. 

İşletme sahipleri, yoğun talebe yetişmekte zorlanıp, ardı ardına yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle de sıkıntı yaşayınca; dikkat çeken bir çözüm buldu. Jeneratörle aydınlattıkları dükkandaki koltuklar dolunca; ilginç bir yönteme başvurdu.

Sırada bekleyen müşteriler için işyerinin önündeki sokağa sandalye çıkartıldı; tıraşa kaldırımda devam edildi. Hava kararınca da berberler, tıraşa bu kez de cep telefonu ışığıyla devam etti. Vatandaşlar, yoğun araç trafiğine rağmen, yol kenarında tıraş oldu; ortaya da ilginç görüntüler çıktı.

Muhabir: SONER KAN