Adana’da Öncü Döner’in beşinci şubesi Türkmenbaşı’nda, Aliya İzzet Begoviç Bulvarı’nda faaliyete geçti. İşletme ortaklarından olan Samet Yıldız cukurovametropol.com.tr’ye gelecek hedefleriyle ilgili bilgiler verdi.

Öncelikle birçok kitleye sahip olmayı hedeflediklerini belirten Samet Yıldız, “Döner işi yapmak söylentide biraz basit gibi geliyor kulağa ama aslında zordur. Çünkü bir dönerin hazırlanış serüveni aşamalardan geçmektedir. Öncelikle bunların başında hijyenden tutun hizmete, ürün kalitesine… Biz Öncü ailesi olarak bunları çok iyi yaptığımıza, çok iyi koordine ettiğimize inanıyoruz.” dedi.

Adana’da yeni açılışı yapılan beşinci şubenin Türkiye genelinde 298’inci şube olduğunu aktaran Yıldız, “Adana’ya ilk geldiğimizde, Adana’nın yemek kültürü gelişmiş olduğu için, alternatif ürünler çok olduğu için açıkçası biraz çekimserliğimiz oldu. Ama girdikten sonra lezzetimizin kalitesini ortaya koyduğumuzda insanların bizi tercih ettiğini gördük. Şuan beşinci şubemizi açıyoruz Türkmenbaşı’nda. Adana’da hedeflediğimiz dört nokta daha var. Oraya doğru gidiyoruz.” diye konuştu.

Gıda sektöründe rakip firmalardan farklarını da anlatan Yıldız şunları söyledi:

“Öncelikle işletmemizde en önemli etkenimiz hijyen ve ürün kalitesi. Bunun için çok seçici davranıyoruz. Kullandığımız ürünlerin ham maddesini çok titiz bir şekilde seçip, onları çok güzel bir şekilde işleyip hizmete sunuyoruz. Bundan dolayı da çok tercih ediliyoruz. 298 şubemiz var ve 298 şubemizde çok güzel satışlar elde ediyoruz. Bunun sebebi ürünün lezzeti ve kalitesi. Müşterilerimize önem veriyoruz. Hizmette sınır tanımıyoruz. İkramlarımızda sınır tanımıyoruz. Bu tarz şeyler bizim zirvelerde olmamızı sağlıyor.”

Adana Bezi'ni Yeniden Canlandıran İsim: Belkıs Yakıcı Adana Bezi'ni Yeniden Canlandıran İsim: Belkıs Yakıcı

“Tazeliğini Koruyan Ürün Lezzetli Olur”

Son zamanlarda gıda sektörünün taklit, tağşiş gibi nedenlerle gündeme gelmesini de değerlendiren Yıldız şöyle devam etti:

“Ülkemizde karalama kampanyaları çok oluyor. Bu bazen rakip firmalar tarafından da gerçekleştirilebiliyor. Farklı bir algı oluşturmak için de yapılabiliyor. Bizim artımız diğer firmalara nazaran biz ürünlerimizi günlük getiriyoruz. Ürünlerimizi bekletmiyoruz. Taze ürünler kullanıyoruz. Donmuş ürünleri çok tercih etmiyoruz. Tavuğumuz günlük geliyor, marine ediliyor, marine edildikten sonra takılıyor. Ve tüketebileceğimiz oranda malzeme getirip kullandığımız için ürünümüz sürekli tazeliğini koruyor. Tazeliğini koruyan ürün her zaman lezzetli olur.”

“Herkes Öncü’yü Yiyecek”

Kendi içlerinde de sık sık denetim yaptıklarını vurgulayan Yıldız şunları dile getirdi:

“Temizlik ve ürün kalitesi denetlemelerimiz oluyor. Ürünlerden numuneler alıyoruz. Bunun sürekli takibinde kaldığımız için bir problem yaşamıyoruz. Tarım denetlemeleri şuan ciddi bir boyut aldı. Dün İstanbul şubemizde bir denetlemeye girdik. Yapılan denetlemelerde kesinlikle olumsuz hiçbir şeye rastlanmamıştır. Teşekkür edip ayrıldılar. Bizim sloganımız şu: ‘Yemeyeceğimiz şeyi yedirmeyiz’. Bu cümle üzerinden yola çıkarak devam ediyoruz. O yüzden çok tercih ediliyoruz. Bunu pek anlatmaya gerek yok. Böyle hızlı büyüyen bir aile, bir aylık dilimde 15-20 şube açacak kadar büyüyoruz. Şuan birkaç ilimiz kaldı. Onlarla ilgili de çalışmalar yapılıyor. O illerimizi de tamamlayıp başlayacağız inşallah. Türkiye’nin her yerinde öncü olacak. Herkes Öncü’yü yiyecek.”

Dönerseverlere çağrıda da bulunan Yıldız iddiasını tekrar dile getirerek, “Sağlığınızı ve damağınızın zevkini düşünüyorsanız dönerdeki iddiamızı şubelerimizde görebilirsiniz. Öncü’yle kalın.” şeklinde konuştu.

Muhabir: BERİL ANT