İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanması sonrası yapılan eylemlere katılan Onlyfans fenomeni Merve Taşkın sosyal medyadan isyan etti.

Öz Çiftine Soruşturma Başlatıldı! Öz Çiftine Soruşturma Başlatıldı!

Eylemlere katıldığı için hem CHP’liler hem de AK Partililer tarafından linç edildiğini söyleyen Taşkın, “CHP'liler diyor ki, ‘Sen bizi savunma, bizi rezil ediyorsun’, AKP'liler diyor ki, ‘CHP'yi savunduğun için Allah belanı versin’.” dedi.

“YURT DIŞI YASAĞIMI KALDIRSINLAR BEN GİDEYİM”

Taşkın açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Arkadaşlar, hakime, savcıya, yetkili kişilere söyleyin, benim yurt dışı yasağımı kaldırsınlar, ben gideyim, siz bensiz ne yapıyorsanız yapın. Beni bu simülasyondan çıkartın, ben bir daha işinize karışmam. Bu ülkede istenmiyorsam salın beni, gideyim ya, ne olur. Burada sizin işinize yaramıyorum, belli ki.”

Kaynak: Haber Merkezi