Bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Portakal Çiçeği Karnavalı şehrin dört bir yanında çeşitli etkinliklerle sürüyor. Hem şehir içinden hem şehir dışından ziyaretçilerin akın ettiği karnaval Adana’nın ekonomisi ve tanıtımında da önemli rol oynuyor.

Adana'da Tezgahta Bahar, Fiyatta Kış Adana'da Tezgahta Bahar, Fiyatta Kış

Karnavalın yapıldığı etkinlik alanlarında sadece yetişkinler değil çocuklar da yer alıyor. Karnavalın bu yılki temasının çocuklar üzerine kurulu olmasından dolayı karnavalın yapıldığı etkinlik alanlarında okullardan getirilen öğrencilerin de olduğu görüldü.

Grup halinde okullarından karnavalın yapıldığı etkinlik alanlarından Atatürk Parkı’na gelen öğrenciler stantları gezerek karnaval coşkusunu hissetti. Özellikle çocuklar için yapılan etkinliklere de katılan öğrenciler hem eğlenceli vakit geçirdiler hem de karnavalın Adana’ya olan katkısını yakından görme fırsatı buldular.

Muhabir: BERİL ANT