Ceyhan Yıldırım Demirspor Fark Yaratıyor! Ceyhan Yıldırım Demirspor Fark Yaratıyor!

 Dünya Adana’yı gerek lezzetiyle gerek sıcaklığıyla tanıyor. Turistin, şehir dışından gelen misafirin, gencin, yaşlının Adana’da ilk tercih ettiği yemek çoğunlukla kebap oluyor. Yanında salatası, binbir çeşit mezesi ve olmazsa olmazı şalgamıyla birlikte mideler bayram ediyor. Kebapçılığa gönül vermiş yüzlerce kişiden biri de Gamze Kanlı Kardeş.
Adana’da uzun süredir kebapçılık yapan Gamze Kanlı Kardeş, kayınpederinden öğrendiği mesleği sürdürmeye devam ediyor.  2 çocuk annesi olan Kardeş, annelik ve iş hayatını başarıyla beraber götürmenin haklı mutluluğu içinde. Eşinin desteğini de yanına alan Kebapçı Gamze Kanlı Kardeş, işletmesinde 2 kadın yardımcı ile mesleğine dur demeden ilerliyor. Kadın olmanın avantajlarını vurgulayan Kardeş, “Kadın kebapçı çok yok Adana’da ama müşteriler hijyen durumu başta olmak üzere kadın kebapçıları daha çok tercih ediyor. Bu durum da haliyle maddi anlamda da bizi kurtarıyor” ifadelerinde bulundu.

Muhabir: ALİYE GÜLTEKİN